Pirke’s Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 49-2021, uitzending 408 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl) Rob Zorn – Bere bere koud

Na de zomerhit ‘Bloedje Bloedje Heet’ kon Rob Zorn (Haarlem, 56) het niet laten een tegenhanger te maken in de vorm van ‘Bere Bere Koud’. Na een gesprek met componist en tekstschrijver Pascal de Vormer ontstond deze waardige opvolger. Het feit dat Rob zelf ook wat leuke aanpassingen maakte aan het nummer en de deurwaarder er weer inschreef, resulteert in een bere bere gezellige winter single.

De productie en is opnieuw verzorgd door Manfred Jongenelis. Als we de weersvoorspellingen moeten geloven, wordt dit de koudste winter van de eeuw. Dit super gezellige en humorvolle liedje brengt in ieder geval al een heerlijk winters gevoel naar boven. ‘De titel van de single is ‘Bere Bere Koud’, maar als je goed luistert naar de tekst, wordt deze winter uiteindelijk toch nog ‘bloedje bloedje heet’, aldus de altijd positieve Rob Zorn.

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!Luister mee vrijdagavond live in beeld en geluid, dj Pirke met o.a. ‘De Vrijdagavond startplaat’ (de hele maand november een nummer van Colinda), ‘Pirke’s Favorietschijf van de week’, ‘De klassieker uit je speaker’ en natuurlijk een polonaise van hits!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF