Nieuwe website online

Beste bezoekers van Radio-Twilight. Het is u vast al opgevallen dat er sinds Zondag 28 November 2021 een nieuwe website online staat. Mogelijk is dat nog niet alle functie’s werken. We zijn op de achtergrond nog hard voor u bezig om alle informatie compleet te maken.

Wat is nieuw?
Vanaf nu kunt u het huidige shownieuws rondom onze artiesten volgen via onze website. Wanneer zij nieuwe muziek uit brengen, een nieuw label aandoen, of komen te overlijden dan zullen wij dit met u delen. Zo blijft u ook via Radio-Twilight op de hoogte van al het nieuws.

Mocht u nog iets missen op onze website dan kunt u ons altijd een mail sturen!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF