Pirke’s Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 50-2021, uitzending 409 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Het nummer ‘Pak het moment’ heeft Juan speciaal voor z’n moeder laten maken. Hij kreeg deze track aangeboden door countryzangeres Hilde Vos. ‘De muziek heb ik samen met mijn vaste team gemaakt. De tekst was in eerste instantie geschreven voor een opa, maar Hilde heeft het compleet omgetoverd tot een ode voor m’n moeder. Er was ook al een clip bij opgenomen, dus ik kwam als het ware, beslagen ten ijs, met dit kant en klare product bij Frank Verkooyen en Ton van Gils van NAP (Nationale Artiesten Parade) aan. We hebben ook afgesproken dat we een compleet nieuw album gaan maken. Ik ben ervan overtuigt dat ik met deze samenwerking een goede stap heb gezet’, glundert Juan Richard.

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!Luister mee vrijdagavond live in beeld en geluid, dj Pirke met o.a. ‘De Vrijdagavond startplaat’ (de hele maand november een nummer van Colinda), ‘Pirke’s Favorietschijf van de week’, ‘De klassieker uit je speaker’ en natuurlijk een polonaise van hits!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF