Jeffrey Stappers brengt 3de singel ‘Het maakt mij niets meer uit’ uit

Kwaliteit van de bovenste plank is voor de uit Amsterdam afkomstige entertainer Jeffrey Stappers iets wat hij hoog in het vaandel draagt.

In het verleden heeft hij al een tweetal singles op de markt gebracht waaraan echte vakmensen hebben meegewerkt. Z’n jongste single “Het maakt mij niets meer uit” is opgenomen bij producer Frank Verkooyen.

De manier waarop Jeffrey met Frank in contact kwam is nogal bijzonder te noemen. Zijn vriendin Margaretha Treesa had namelijk in het geheim alles al in het werk gesteld om dit oorspronkelijke juweeltje van André Hazes senior bij The Boom Music Studio in een nieuw vaatje te gieten.

Deel dit bericht :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste nieuws

Categorie

Heeft u vragen?

Voor al uw vragen of op of aanmerkingen kunt u contact opnemen met onze redactie.