Nieuwe singel Frank Verkooyen ‘Je bent altijd in mijn hart’

De fans van Frank Verkooyen die zijn in 2019 gelanceerde album ‘Het uur van de waarheid’ hebben gekocht of gestreamd reageerden vanaf het eerste moment al dat track 6 (Altijd in mijn hart) één van hun favoriete liedjes was.

Het betreft een bewerking van de Lee Towers klassieker ‘It’s Raining In My Heart’. ‘Ik vond het een uitdaging om daar een Nederlandstalige uitvoering van te maken omdat het een heel goed liedje is. Maar ja….eigenwijs als ik ben, heb ik er toch een twist aangegeven door hem in een uptempo versie uit te voeren.

Onlangs heb ik een vette mix gemaakt waarin live blazers zijn toegevoegd. Het resultaat is een dansbaar lied dat ook nog eens lekker aanhoort.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF