Ricardo Stienstra lanceert Mooier dan de Mooiste

De verwachtingen van de debuutsingle ‘Mooier dan de mooiste’ die Ricardo Stienstra zijn hoog gespannen. De manier waarop Ricardo met de juiste ‘mensen uit het vak’ in aanraking kwam is best bijzonder te noemen.

Het begon allemaal afgelopen zomer toen Ricardo met z’n ouders en opa & oma op vakantie waren in Spanje. ‘Heel toevallig gingen we uit eten in een kippenrestaurant waar op dat moment opnames plaatsvonden van het TV- Programma ‘Ik geloof in mij’.

Mijn oma kwam op een gegeven moment in gesprek met cameraman Ron Schmid. Zij vroeg aan Ron of hij ons wellicht in contact kon brengen met de juiste mensen die mij verder konden brengen. Hij stelde voor om in Nederland een afspraak met ons in te plannen. Uiteindelijk bracht hij mij in contact met het team van Sonic Solutions en Ronald van Rood-Hit- Blauw Produkties. Ik gaf aan dat ik het liefst een uptempo lied wilde hebben waarin de accordeon een hoofdrol moest spelen. Toen ik hoorde dat de accordeonpartijen waren ingespeeld door Manfred Jongenelis kreeg ik wederom een lach op mijn gezicht.

Vol trots lanceer ik dan ook ‘Mooier dan de mooiste’, glundert Ricardo.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF