Pirke’s Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 01-2022, uitzending 411 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Ricardo Stienstra – Mooier dan de mooiste

De verwachtingen van de debuutsingle ‘Mooier dan de mooiste’ die Ricardo Stienstra bij Rood-Hit-Blauw produkties uitbrengt zijn hoog gespannen. Het jonge talent uit Beverwijk had de teaser van de videoclip, die door Ron Schmid in de populaire mediterrane badplaats La Carihuela is opgenomen, op z’n Facebookpagina geplaatst. Dat leverde hem al veel positieve reacties op. Ondanks dat Ricardo nog maar 17 jaar is heeft hij één grote wens en dat is professioneel zanger worden. Voorlopig moet hij eerst nog even zijn opleiding tot manager retail afronden….

De manier waarop Ricardo met de juiste ‘mensen uit het vak’ in aanraking kwam is best bijzonder te noemen. Het begon allemaal afgelopen zomer toen Ricardo met z’n ouders en opa & oma op vakantie waren in Spanje. ‘Heel toevallig gingen we uit eten in een kippenrestaurant waar op dat moment opnames plaatsvonden van het TV-Programma ‘Ik geloof in mij’. Mijn oma kwam op een gegeven moment in gesprek met cameraman Ron Schmid. Natuurlijk kwam ter sprake dat ik ook graag zanger wilde worden. Zij liet een opgenomen fragment horen waar Ron van op keek. Hij gaf aan het jammer te vinden dat ik daar niets mee zou doen. Mijn oma vroeg aan Ron of hij ons wellicht in contact kon brengen met de juiste mensen die mij verder konden brengen. Hij stelde voor om in Nederland een afspraak met ons in te plannen. Uiteindelijk bracht hij mij in contact met het team van Sonic Solutions en Ronald van Rood-Hit-Blauw Produkties. Ik gaf aan dat ik het liefst een uptempo lied wilde hebben waarin de accordeon een hoofdrol moest spelen. Alles werd in het werk gesteld en al snel mocht ik het lied inzingen. Het is precies zoals ik me het had voorgesteld. Toen ik hoorde dat de accordeonpartijen waren ingespeeld door Manfred Jongenelis kreeg ik wederom een lach op mijn gezicht. Vol trots lanceer ik dan ook ‘Mooier dan de mooiste’, glundert Ricardo.

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF