Pirke’s Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 04-2022, uitzending 414 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Bas Hartman – Het maakt me niks meer uit

Geduld is een schone zaak. Dat gezegde is als het ware op het lijf geschreven van Bas Hartman (27). Sinds 2020 is de entertainer uit Klazienaveen bezig om een plekje te veroveren in artiestenland. Inmiddels heeft hij twee singles op naam staan die beide zijn geproduceerd door Martin Sterken. Vanwege gezondheidsklachten moest Martin het een beetje rustig aan doen. Omdat Bas toch weer iets van zich wilde laten horen nam hij contact op met Frank van Etten. Na een goed gesprek wist Frank wat de wensen waren van Bas. Hij heeft een tekst geschreven die over vertrouwen gaat. Muzikaal gezien herbergt dit lied ‘Het maakt me niks meer uit’ de alom herkenbare “Van Etten” sound. Tja en dan ben je grote kanshebber als Favorietschijf vd week……

Bas Hartman – Het maakt me niks meer uit

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF