Robert Pater presenteert SCHOUDER OM OP TE HUILEN

Van het recente Robert Pater album Heel Mijn Hart verschijnt op veler verzoek nu de track Schouder Om Op Te Huilen op single. Dit nummer werd geproduceerd door Harald Queens, die al vele hits voor Robert vervaardigde, waardoor gerust gezegd kan worden dat deze single weer alle ingrediënten heeft om uit te groeien tot een grote typische Robert Pater-hit.

Schouder Om Op Te Huilen is de opvolger van de succesvolle single Waarom Zoek Je Het Geluk en hiermee zal Robert Pater zijn succeskoers voortzetten. Uiteraard is de videoclip, welke geschoten is door Cannonball Media, te zien is op alle bekende clipkanalen.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF