Pirke’s Favorietschijf

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 05-2022, uitzending 415 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Martin Sterken – De beroemde 4 woorden

Als producer en songwriter is Martin Sterken al jaren niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld en heeft hij vele volkse hits af mogen leveren. Als zanger daarentegen was hij iets minder bekend totdat hij eind 2021 met de hitsingle Het Spijt me kwam en herontdekt werd door vele radiomakers. Martin heeft meer dan 30 jaar podiumervaring in het volkse met o.a. De Stemmingmakers en daarna Duo Nationaal. (muziek die hier op radio Twilight nog steeds regelmatig te horen is).

Zijn solocarrière is in een stroomversnelling geraakt nu hij actief weer van zich laat horen. Martin zingt liedjes die hem na aan het hart liggen en zo komt hij nu met het lied ‘De beroemde 4 woorden’ dat ooit werd gezongen door Marc en Dave. (orgineel: ‘Andy Borg – Die berühmte drei Worte’)

Liefde is waar het leven om draait en het lied is dan ook een ode aan de belangrijkste woorden ‘Ik hou van jou’. Een frisse schlagersingle die staat als een huis met de karakteristieke stem van Martin die vanzelfsprekend ook voor de productie tekende.

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF