Mike Davids slaat nieuwe weg in en maakt twee belangrijke keuzes, waarmee zijn droom uitkomt!

Mike Davids:
Ik heb leuk nieuws! Iedereen kent mij voornamelijk van mijn Engelse liedjes en mijn optredens. Maar uiteindelijk moet je altijd naar je fans luisteren. Veel van deze fans vroegen me al langere tijd om naast de Engelse- ook Nederlandstalige liedjes te zingen en uit te brengen. Op aanraden van mensen die me dichtbij staan heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met Ronald Visch. Na een goed gesprek heb ik nu een mooie deal met RoodHitBlauw.
 
Ronald Visch RoodHitBlauw:
Mike Davids is een zanger met een heel groot stembereik! Mooi om te vernemen dat hij naast zijn Engelse repertoire nu ook een Nederlands liedje heeft opgenomen bij Manfred Jongenelis. Als er een track uit een kwaliteitsstudio komt word ik op voorhand al blij. Manfred is een gedreven en supermuzikant en maakt volgens mij met een theelepeltje nog muziek!
Al met al mooi om de mooie nieuwe track van Mike Davids met dit team zo goed mogelijk onder de aandacht te gaan brengen.
 

Op 27 April 2022 zal de single “Is dit een droom” uitkomen en geplugd worden door Score Promotions!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF