Pirke’s Favorietschijf week 06-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 06-2022, uitzending 416 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Denys – Mooie meisjes

Een feestelijke remake van de hit; ‘Mooie meisjes’ van ‘Arne Jansen’ met een lekkere vlotte beat, heerlijke accordeon solo’s en een heel hoog meezing gehalte! De Achterhoekse zanger Denys (Dennis Rietberg, 51, Lichtenvoorde) heeft de afgelopen jaren een flinke diversiteit aan muziek uitgebracht.

Aan dat rijtje voegt hij deze prachtige nieuwe single toe. Eerder had Denys al veel succes met zijn singles; ‘Nou je doet maar’, ‘Guus kom naar huus , ‘He meissie’, ‘Jij laat mijn bloed weer sneller stromen’ en ‘Jonge god van 50’ waarmee hij veel gedraaid werd op de radiozenders in NL. Net als al zijn vorige producties is ook zijn nieuwste single weer gemaakt door Andre Kooiman Muziekprodukties (AKMP) in Raamsdonksveer. Met een heerlijke nieuwe versie van deze grote hit van vroeger laat Denys horen dat hij beschikt over een groot en gevarieerd Nederlandse feest repertoire!

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF