Pirke’s Favorietschijf week 07-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 07-2022, uitzending 417 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Edrie (Antonissen) – Maria (Origineel: Luc Steeno / Frank Galan – Maria reina del mar 1996)

De van origine zuid Amerikaanse rumba ‘Maria’ is nu een lekker vlotte dansplaat geworden met heerlijke accordeon solo’s.

Edrie (Antonissen 1975) geboren in het Brabantse Schijf staat al jaren op de bühne met een zeer gevarieerd repertoire. Van vette rockmuziek, dialect feesthits tot zwoele ballades; hij is zeker niet in 1 genre samen te vatten en bereikt zo een groot gevarieerd publiek.

Vorig jaar scoorde hij een behoorlijke radiohit met zijn versie van “Mijn allerbeste vriend” en stond lang en hoog in veel hitlijsten bij de regionale zenders. In navolging van dit succes komt hij nu uit met een nieuwe single. Van origine is de Zuid Amerikaanse plaat ‘Maria’ een rumba die ook werd opgenomen door o.a. Bobby Prins. Edrie heeft deze plaat nu in een lekker vlot tempo gestoken met heerlijke accordeon solo’s. De plaat is geproduceerd door Andre Kooiman die al veel hit singles maakte voor Edrie zoals; “Frietboer, Vuilwaark en “Een man mag niet huilen” en ook nu weer een pareltje heeft afgeleverd!

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur. Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF