Wesley Ponsen brengt ‘Heb het gehad met jou’

Heb Het Gehad Met Jou is de nieuwe single van Wesley Ponsen. Deze gezellige feestknaller brengt Wesley even terug naar waar het allemaal mee begon. Wesley die al eens eerder op nummer 16 in de top 100 stond met Laat Mij Maar Gaan heeft ervoor gekozen om na de coronatijd de mensen weer iets gezelligs te geven.

Zijn nieuwe single heeft dezelfde ingrediënten als zijn oude succes plaat Laat Mij Maar Gaanwaar Wesley al eens eerder de Heineken Music Hall mee op zijn kop zette bij één van de concerten van Wolter Kroes. Deze single is opnieuw geschreven en geproduceerd door Manfred Jongenelis.

De pandemie was zwaar voor alle artiesten, maar voor Wesley had deze tijd ook iets positiefs  We hebben alle tijd gehad om aan een comeback te werken en het voelt alsof ik weer opnieuw artiest ben geworden. Eindelijk kunnen we weer doen waar we goed in zijn, mensen vermaken met heerlijke muziek van eigen bodem.

De clip verschijnt maandag 28 februari.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF