PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 10-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 10-2022, uitzending 420 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Nelis Leeman – Als ik kon kiezen

Op de jonge leeftijd van 16 jaar is Nelis Leeman (Made, 33) als DJ begonnen met draaien in verschillende kroegen. Met veel plezier stond hij met zijn eigen drive-in show op allerlei feesten en partijen. In 2012 heeft hij zijn werkterrein verder uitgebreid buiten de draaitafel. Het nummer ‘Schudden’ met Arjon Oostrom is door het Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot zomer kanjer van 2012. Het jaar daarna kwam de single ‘Boem, Boem, Boem’ uit in samenwerking met Marco Kanters. Daarna volgde al snel een Remix van het nummer ‘Er is niemand zoals jij’ met Wesley Klein.

Op zijn 10-jarig jubileum als DJ verraste hij zijn familie, vrienden en fans met zijn eerste solo single ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’. Dat heeft zijn leven totaal veranderd; hij kreeg daarmee behoorlijke aandacht van het Nederlandse publiek en zette hem als artiest op de kaart.

Al snel volgde er nieuwe singles om het optreden verder te kunnen vormen zoals ‘Ik Hou Van Jou’ ‘Ik Heb Jou Niet Nodig Schat’ (Favorietschijf op 27-01-2017) ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’ ‘Weet Je’ (Favorietschijf 09-08-2019) ‘Bailar Bailar’ enz.

De “hitmachine” draait vandaag de dag nog steeds op volle toeren, getuigende de singels die de afgelopen jaren verschenen. De laats verschenen productie is weer een lekker uptempo singel: Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF