Tip van Theet week 10-2022

Tip van Theet week 10-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Appie Hein – Mijn leven gaat door’.

Appie Hein (Melderslo – 40 jr.) werd geboren te Overloon als Richard Steeghs en is al ruim 30 jaar etherpiraat in hart en nieren. Daarnaast is zingen een van zijn grootste hobby’s.
Het begon allemaal een 20 jaar geleden op de Zwarte Cross waar (toen nog) Richard de camping tot in de late uurtjes vermaakte met zijn zangkunsten. Dit werd goed ontvangen en al snel was zijn alter ego ‘Appie Hein, de koning van de gein’ geboren. Sindsdien gaat Richard dus als Appie door het leven.

Vorig jaar nam Appie ook al eens het nummer ‘De overwegwachter’ op dat met een oplage van 300 stuks destijds op vinyl verscheen. Binnen 3 dagen waren deze allen uitverkocht. Hoogste tijd voor een opvolger dus.

Michaëla Coumans schreef een Nederlandstalige tekst voor Appie op de wereldhit ‘Write this down’ van ‘George Strait’. Appie had er meteen een goed gevoel bij maar omdat hij niet zoveel met countrymuziek heeft liet hij Bryan Stelten de melodie eens flink onderhanden nemen en uiteraard moest de accordeon worden toegevoegd.

Het resultaat is een mooie uptempo meezinger van Appie Hein, de koning van de gein!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

1 reactie op “Tip van Theet week 10-2022”

  1. Mijn leven gaat door, is een absolute mee zinger waarbij menigeen zich in de tekst kan vinden, een vrolijke melodie met een mooie boodschap in de tekst. Dank voor de tip van de week!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF