Alysha brengt ‘Schat, waar is die lach van jou?’

Schat, waar is die lach van jou Is de nieuwe vrolijke single van Alysha (Annelies Klijnee). Na haar debuutsingle Geen enkel plekje en Nou nee vergeet het maar, heeft producer Ad van den Hurk dit keer gekozen voor een lekker vlot zomers liedje met een toepasselijke tekst. Voor velen herkenbaar, voor andere leuk om mee te zingen. Het liedje werd opgenomen in de Musicmaker studio.

Voor het koorwerk werd de hulp ingeroepen van Bianca Folkers en de onevenaarbare accordeon partijen zijn ingespeeld door Manfred Jongenelis. Andy de Witt tekende voor muziek, tekst en de arrangementen. De bijbehorende videoclip die geregisseerd is door Tommy van den Hurk en binnenkort te bewonderen zal zijn op YouTube, en de diverse clipkanalen zorgt er mede voor dat je dit vrolijke liedje nooit meer vergeet.

De single Schat, waar is die lach van jou zal op 11 maart digitaal gelanceerd worden via platenlabel van JC Records. Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a.: Spotify, iTunes, Deezer, Tidal en vele andere portals.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF