Tip van Theet week 11-2022

Tip van Theet week 11-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Edwin Bos – Wij twee horen samen’.

Edwin Bos (Schoonebeek – 53 jr.) is begin jaren negentig pas echt begonnen met zingen. Na een pauze heeft Edwin vanaf 2011 het zingen weer opgepakt en is hij er vol voor gegaan.

Vorig jaar verschenen de singles ‘Weekend’ en ‘Een nieuwe dag’ en ook dit jaar gaat Edwin weer goed van start met een mooie nieuwe single, ‘Wij twee horen samen’.

Ditmaal is er gekozen om een oude klassieker onder de aandacht te brengen. In 1974 kwam Don Williams met ‘We should be together’, welke werd geschreven door Allen Reynolds.
Deze plaat werd in 1976 in Nederland gecoverd door niemand minder dan ‘The Cats’. Edwin vond het altijd al een mooie plaat en wilde deze zelf eigenlijk ook wel aan zijn repertoire toevoegen. Een Nederlandse tekst werd gemaakt (uiteraard weer door Edwin zijn vrouw Jannie) en deze heeft de titel ‘Wij twee horen samen’ meegekregen.

Een vrije vertaling van het origineel. Het arrangement lag weer in handen van Martin Sterken. Hij heeft het klassieke geluid van de plaat weten te handhaven, maar wist toch ook weer het bekende ‘Edwin Bos soundje’ eraan toe te voegen.

Naar onze mening wederom een geslaagde release.

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet. A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF