Wolter Kroes brengt in nieuw jasje ‘Altijd dichtbij’

Vraag de mensen op straat om Ding-A-Dong van Teach-in mee te zingen en van jong tot oud kent iedereen de melodie van het winnende songfestival liedje. Het was voor Wolter Kroes de inspiratie om een nieuwe versie te maken op deze wereldhit en een die helemaal past bij de tijd van nu en alles wat er speelt in de wereld.

Wolter: Je merkt om je heen dat iedereen weer straalt en gelukkig is dat onze vrijheid steeds meer terug komt zeker nu vanaf volgende week alle maatregelen vervallen. Mensen durven elkaar weer een knuffel te geven, geen afstand meer maar Altijd Dichtbij, en dat is precies wat het liedje verteld.. 100% feel good.

Natuurlijk is er toestemming gevraagd aan Getty Kaspers, zangeres van het origineel Ik vind Wolter een gezellige positieve man en vind het fantastisch dat hij dit liedje nieuw leven heeft ingeblazen… Dit past perfect bij hem ? En ik weet zeker dat het weer een hit gaat worden.. aldus een enthousiaste Getty.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF