PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 12-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 12-2022, uitzending 422 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Bertjan – In de goot gezakt

Met ‘In De Goot Gezakt’ heeft de Utrechtenaar Bertjan (Bertus Poelstra, 51) een geweldige nieuwe single in handen. Dit speciaal voor Bertjan geschreven nummer kwam tot stand met het producers team Sonic Solutions en Jos en Henk van Schaaik.

Bertjan is al enkele jaren actief als zanger. Eerst in een duo, later solo, waarmee hij vooral in de regio Utrecht de nodige bekendheid verwierf. Met de single ‘Doe Het Nog Een Keer Met Mij’ (2018) kreeg Bertjan echter meer bekendheid buiten de grenzen van Utrecht dankzij airplay op vele radiozenders in Nederland en Vlaanderen. Dit zorgde voor optredens in heel Nederland, Vlaanderen en zelfs ook Spanje. Deze koers werd voortgezet met de single ‘Ik Wil Met Jou Mee’, en met de nieuwe single ‘In De Goot Gezakt’ wordt nu een flinke stap voorwaarts gemaakt.

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF