Tip van Theet week 12-2022

Tip van Theet week 12-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Jaman – Oh jij’.

Jaman (artiestennaam van Jan Willem van Engelen, Deventer – 40 jr.) is geboren en getogen in Overijssel en zit al jaren in het vak. Van kinds af aan is hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden.
In samenwerking met producent Martin Sterken wordt Jaman’s debuutsingle ‘Goede vader’ opgenomen. Deze single komt in 2011 uit en weet meteen door te dringen tot de Single Top 100 en zet Jaman daarmee als belofte op de kaart. Met zijn tweede single ‘Gewoon weer opnieuw’ loste hij deze belofte ruimschoots in.

Nu inmiddels ruim tien jaar en veele singles en albums verder komt Jaman met een nieuwe single waarvan de tekst geschreven is door hem zelf te samen met Hans Louws en de muziek en productie in handen was van studio Sonic Solutions.

Een lekkere uptempo song zoals wij ze graag horen!

Oordeel zelf, deze week verkozen tot de nieuwe Tip van Theet. En a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF