Henk Damen brengt ‘Op vleugels van de liefde’

Op vleugels van de liefde is de opvolger van zijn vorige single De Mooiste Sterren Aan De Hemel waarmee de populaire zanger de koers van echte levenslied heeft ingezet. En met zijn nieuwe single geeft hij hier op indrukwekkende manier een fantastisch vervolg aan.

Inmiddels is de zanger weer volop door heel het land te zien en krijgt hij de bevestiging dat er nog veel behoefte is naar het volkse repertoire Mensen die van levenslied muziek houden zijn daar heel gepassioneerd over, het is een stukje trots op ons mooie land wat ze daarmee uitdragen. Ik zie dit terug in het land waarbij de liedjes van A tot Z worden meegezongen‘, aldus Henk.

Vanaf vrijdag 25 maart is zijn nieuwe single Op Vleugels Van De Liefde via alle bekende kanalen te beluisteren.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF