PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 13-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 13-2022, uitzending 423 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Hans de Mutte – Dan begint ’t te leven

Hans van Limpt heeft als uitbater van Café de Mutte, gelegen aan de Wilhelminalaan in Reusel al vele jaren de bijnaam Hans de Mutte. Regelmatig nodigt hij entertainers uit die live z’n tent op de kop zetten. Ondanks dat Hans zichzelf geen officiële zanger noemt mag hij graag een deuntje zingen. Het was dan ook een complete verrassing toen hij van z’n vrouw Mery vanwege z’n 50ste verjaardag als cadeau een lied mocht opnemen in The Boom! Music Studio o.l.v. producer Frank Verkooyen. Nadat Hans aangaf wat zijn muzikale wensen waren heeft Frank een gezellige feestplaat gemaakt die als titel Dan begint ’t te leven mee kreeg.

Ik ken Frank al een paar jaar. Hij is één van de artiesten die ik graag uitnodig om het publiek in mijn kroeg te vermaken. Hij heeft een prachtige tekst geschreven die over Café de Mutte gaat. Muzikaal heeft hij echt alles uit de kast gehaald. Natuurlijk heb ik het nummer al aan m’n klanten laten horen. Iedereen was erg enthousiast. Inmiddels beschikken ook een aantal café’s in de regio Eindhoven – Tilburg over de track. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat deze meerdere keren per avond te horen is. Daar kan ik alleen maar van genieten. Mocht het een groot succes worden, dan sluit ik een opvolger niet uit,” aldus Hans.

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF