Tip van Theet week 13-2022

Tip van Theet week 13-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Wimmie Bouma – Iets van Amore’.

Wimmie Bouma (Zwolle – 42 jr.) is in het dagelijks leven schilder maar muziek speelde altijd al een grote rol in het leven van Wimmie. 
Hij begon met zingen en zijn eerste single was al snel een feit (‘Een meisje zoals jij’). Hierna volgde zijn singel  ‘Alles’, ‘Vanavond vier ik feest’ en ‘Het is hier fantastisch’. In september 2009 volgde het album ‘De Verleiding’ met hierop o.a. ‘De ring die jij draagt’.

Bij de piraten werd het nummer ‘De ring die jij draagt’ in de armen gesloten, waarna besloten werd dat dit de volgende single moest worden. DJ’s draaide de single plat. Hierna (juni 2013) volgende het tweede album die uiteraard de titel kreeg ‘De ring die je draagt’ en dit werd de grote doorbraak voor Wimmie.

‘Iets van Amore’ is Wimmie Bouma’s nieuwste single waarmee hij wederom terugkeert naar de stijl én de liedjes met inhoud waarmee zijn carrière, nu zo’n 18 jaar geleden, van start ging. Deze échte Wimmie Bouma plaat is ook deze keer geschreven door Olav Hesselmans en de productie was in de vertrouwde handen van (Studio) Martin Sterken. ‘Iets van Amore’ is deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet.

A.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF