PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 14-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 14-2022, uitzending 424 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Gerrit Vos – Duizend rode rozen

Als je de nieuwe single ‘Duizend rode rozen’ van Gerrit Vos hoort zou het kunnen zijn dat de melodielijn je bekend voorkomt. Een aantal jaar geleden bracht dezelfde Gerrit Vos namelijk de piratenplaat ‘1000 mooie dromen’ uit. Omdat hij ruim 2 jaar vanwege corona vrijwel niets in de muziek heeft gedaan en toch weer van zich wilde laten horen, schreef hij in 20 minuten een nieuwe tekst op deze melodielijn. Gerrit heeft het arrangement behoorlijk laten opfrissen door Manfred Jongenelis. Dat is overigens duidelijk te horen aan de accordeonklanken waar deze instrumentenkunstenaar uit Etten-Leur om bekend staat.

‘En het blijft niet bij deze productie. Ik ben al bezig met de opvolger die binnen 3 maanden gelanceerd wordt. Ook hiervoor zal Manfred Jongenelis grotendeels verantwoordelijk zijn. Maar eerst ga ik me concentreren op ‘Duizend rode rozen’. Ik sta te popelen om de bühne weer te beklimmen en het publiek te vermaken met mijn liedjes. Met andere woorden….ik ga volop gas geven’, aldus Gerrit.

Gerrit Vos maakte ooit samen met Dellie Pfaff deel uit van het Woonwagen Duo en trad op onder pseudoniem Dave Daily. Onder zijn eigen naam bracht hij de albums ‘Samen met jou’ en ‘Reiziger in hart en nieren’ uit op het bekende Rood-Hit-Blauw. Op datzelfde label verschijnt nu ook zijn nieuwe single. Hij is al meer dan 30 jaar actief als zanger. Het vertolken van smartlappen en volkse liedjes is iets wat hij het allerliefste doet.

Deze week dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF