Frank van Etten bregnt ‘Alles wat ik nodig heb’

Het gaat maar door met de ondernemende Frank van Etten uit Apeldoorn, onlangs nog een Gouden Award voor Leef Als Een Zigeuner, miljoenen views en streams van zijn intussen achtenswaardige repertoire in het volkse genre. Elke dag opnieuw is hij wel ergens te horen met zijn hits op de Nederlandstage stations waar hij razend populair is.

Frank is niet alleen een voortreffelijke zanger maar is ook vaak te vinden in zijn eigen studio Melody Music Sound en zijn terugkeer op het befaamde NRGY label zal zeker weer een flinke boost geven aan zijn succesvolle carrière blijkens zijn heerlijke, zelf geschreven, nieuwe single Alles Wat Ik Nodig Heb geproduceerd door Edwin van Hoevelaak.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF