Danny Lukassen brengt ‘Over de grens van liefde’

De lente laat zich al in al zijn schoonheid zien, de optredens stromen binnen en de cafe’s zitten vol, dus daar hoort een nieuw product bij. Met Over de grens van liefde komt Danny Lukassen met een aanstekelijke nieuwe single op de melodie van The Edge of Glory van de Amerikaanse zangeres Lady Gaga.

Danny Lukassen heeft een grote liefde voor het artiestenvak en het levenslied. Als heel jong jongetje zong hij al mee met zijn grote voorbeeld André Hazes en schreef zelfs mee aan het openingsnummer Waar ben jij van het laatste album van Andre Hazes dat verscheen in 2002. Toch is Danny Lukassen niet in 1 hokje te plaatsen. Naast zijn bekende nummers als Zomer in Amsterdam en Ajax is Kampioen, zingt Danny ook andere genres, zoals nu ook deze pop-single laat zien.

Over de grens van liefde is de eerste single van Lukassen in 2022 en een voorloper van zijn nieuwe album die in de loop van dit jaar zal uitkomen. De tekst van de single Over de grens van liefde is geschreven door Danny Lukassen zelf en geproduceerd door Hans Bedeker. Het nummer wordt uitgebracht op zijn eigen label DL Music.

De single is vanaf 8 april beschikbaar via download- en streamingsdiensten Spotify, iTunes & Apple Music en Google Play, Deezer en te beluisteren via alle horeca systemen.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF