Duo Abe brengt ‘Begin de dag met een dansje’

Roderik van Kerkhof en Jean Knipping vormen al jaren samen het Duo Abe. Nu het na een lange periode allemaal weer mag zijn ze met een nieuwe single verschenen. Het lied Begin de dag met een dansje is een vrolijk up-tempo liedje dat geheel bij beide heren past. Het is hun 6e single alweer die ze altijd met een bepaalde bedoeling uitbrengen, want zij maken muziek niet alleen voor de gezelligheid maar vooral ten bate van muziektherapie voor autistische kinderen.

Ze zijn een graag gezien duo op bijvoorbeeld grote piratenfeesten waar ze hun liedjes als Hè lekker
ding
Van voor naar achteren e.v.a. met veel plezier ten gehore brengen. Jean Knipping tekende voor
de tekst en Waylon van der Heijden voor de compositie en samen wisten zij er weer een mooie meezinger van te maken want? begin de dag met een dansje is nooit verkeerd. Het geheel is opgenomen in de Goldfinger studio bij Waylon van der Heijden en uitgebracht bij Zebra/Berk Music.

Het lied is o.a. te beluisteren op Spotify en verkrijgbaar bij de diverse downloadkanalen

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF