Frank Hoek brengt in een nieuw jasje ‘M’n Annemieke’

Dat er iets in de lucht hangt? ..en meer dan een feestje alleen, dat is ’n kwestie van tijd, want deze eerlijke eigentijdse coversingle van Frank Hoek belooft veel goeds. Hij koos wederom voor de studio van Kees Tel, om niets aan het toeval over te laten. Samen bedachten ze om de single M’n Annemieke (origineel van Nico Landers uit 1985) in een nieuw eigentijds feestjasje te steken.

Frank Hoek heeft zijn carrière in ieder geval voor het eerst komende jaar uitgestippeld en gaat gericht aan de gang, met diverse single releases en top videoclips.? ..kortom muziek voor jong en oud. De single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals en het nummer zal gepromoot worden in Nederland en België op vele radiozenders.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF