Catharina Hulters brengt ‘Als ik alles had geweten’

Ondertussen is Catharina Hulters al niet meer weg te denken uit het Volkse Muzieklandschap in Nederland. Opgegroeid met de klanken van dit genre en daarna de liefde en passie voor Muziek, is dit weer eens een heerlijke vrolijke single die het Voorjaar en de weg naar de Zomer extra glans zal gaan geven.

Zo zingt zij graag altijd de ietwat rustiger liedjes, met een verhaal die zijn dan vol melancholie en met haar warme stemgeluid zingt…… Dit keer is het anders, blij met de tekst, die toch een boodschap heeft, en een melodie die haar past en op het lijf geschreven is. Je zou ook bijna zeggen, dat kan bijna niet anders want Emile Hartkamp & Norus Padidar staan al achter vele singles van haar, zowel als schrijvers als ook de productie.

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF