Hans Snoek brengt ‘Ik dank je lieve Mama’

Met het oog op moederdag verschijnt de gloednieuwe single van volkszanger Hans Snoek ‘Ik Dank Je Lieve Mama’. Deze prachtige en hitgevoelige track is geschreven door Hans Leijten en geproduceerd door Kees Tel en is de voorloper van het binnenkort te verschijnen tweede album van Hans Snoek. Voor ‘Ik Dank Je Lieve Mama’ werd uiteraard een passende videoclip geschoten. De single verschijnt via Hit It! Music en is te downloaden en te streamen op de bekende portals.

Bekijk hier de videoclip van Hans Snoek ‘Ik Dank Je Lieve Mama’

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF