Tip van Theet week 19-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Patrick Valentijn – Yo te Quiero’.

Patrick Valentijn (Venlo – 38 jr.) zit vanaf zijn geboorte eigenlijk al in de muziekwereld. Op zijn 8e kocht Patrick van zijn spaargeld een drumstel en ging in navolging van zijn vader drummen.

Omdat zingen ook een grote passie voor hem was verruilde hij vanaf 2006 de drumstokken voor de microfoon en ging hij er vol voor.

Na eerdere singles, o.a. ‘Zo gaat het in het leven’ (2018), ‘Chiquita Valentina’ (2020) en ‘Leef dan’ (2021) is hij nu weer terug met een nieuwe knaller, ‘Yo te Quiero’ wat zoiets betekend als ‘Ik hou van jou’.

Volgens Patrick lijken veel liedjes door de instrumentkeuze op elkaar. Samen met het producersteam Hans Aalbers en Arjan Venemann heeft hij hard gewerkt aan een eigen stijl waarin vooral zijn stemgeluid herkenbaar moest zijn. De eerste productie die uit de befaamde studio uit Nederhorst Den Berg komt is de vrolijke single ‘Yo te Quiero’, een vrolijk zomers nummer met onmiskenbaar Spaanse invloeden.

Naar onze mening weer een prachtige Tip van Theet deze week.
Oordeel zelf, a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF