Tip van Theet week 20 & 21-2022

Tip van Theet week 20 & 21-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘René Schuurmans – Achter elke wolk schijnt de zon’.

René Schuurmans (St. Michielsgestel – 57 jr.) werd geboren aan het Maaskantje in Brabant. Hij komt uit een groot gezin met acht kinderen en groeide op met vier broers en drie zussen. Zijn vader, Sjef Schuurmans, was de eigenaar van café discotheek De Molen in Den Dungen en René groeide daardoor ook op met muziek.

In eerste instantie wilde hij dierenarts worden, maar hij hield meer van muziek. Hij drumde tijdens de jaarlijkse kermissen met een plaatselijk orkest en ook zong hij tijdens feesten en partijen. Samen met zijn zus Astrid vormde hij vijf jaar lang het duo René & Astrid.
Toen Astrid in 2004 zich geheel op het spelen bij een band wilde richten ging René solo verder. Eind 2005 besluit hij zijn baan op te zeggen om fulltime artiest te worden. Een besluit waar René tot de dag van vandaag nog geen spijt van heeft gehad.

Met hits als ‘Bij ons in Brabant’ (2014), ‘Laat de zon in je hart’ (2012), ‘Hela, Ho’ (2004), ‘Als ik haar zie’ (2004), ‘Ik ben nou eenmaal zo’ (2013), ‘Mooie meisjes’ (2015), ‘He, doe niet zo Sexy’ (2017), ‘Proost nog een keertje met mij’ (2017), ‘Zelfs ik heb iets te veel gedronken’ (2018) en ‘Ik heb weer de hele nacht liggen dromen’ (2019) weet hij altijd wel weer een feestje te bouwen.

We hebben er lang op moeten wachten maar nu aan de ‘vooravond’ van de zomer presenteert René weer een nieuwe singel.
Emile Hartkamp welke al langer een samenwerking met René wilde aangaan schreef dit feelgood nummer speciaal voor hem en componeerde en produceerde ook de productie.

Naar onze mening weer een prachtige singel van René én Tip van Theet.

Luister en oordeel zelf, donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF