PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 21-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 21-2022, uitzending 430 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Colinda & Daisy – Toedeloe….

Gaat het Colinda & Daisy lukken om met de titel van hun nieuwe single ‘Toedeloe’ de aandacht te bemachtigen zodat dit DE KREET van 2022 gaat worden. Colinda had zelf al een voorzetje op papier gezet die door Femke Reuvers is uitgewerkt tot een spraakmakende tekst waarin veel dames zich kunnen vinden. Dit alles op de bekende melodielijn van ‘Agadou’ waarmee The Saragossa Band wereldwijd een hit in had.

Uiteraard kreeg producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio de opdracht om er een verfrissend arrangement op te maken. De komende maanden zullen moeder en dochter nog een paar keer de studio induiken om liedjes op te nemen voor hun aanstaande cover duettenalbum dat vol komt te staan met nummers van vroeger in een nieuw jasje.

Deze week daarom dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl. De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF