Tip van Theet week 22-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Rutger van Barneveld – Dikke 10’.

Rutger van Barneveld (Maasbommel – 31 jr) is geboren in Tiel en staat sinds 2002 al op de planken. Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik geloof in mij’ is Rutger in één klap een bekende Nederlander.

Zijn single ‘Helena (versie) 2.0’ (het origineel bracht hij al uit in 2011) groeide uit tot een gigantische hit en daarmee was de doorbraak van Rutger van Barneveld een feit. Na de opvolger “Ik zie de liefde” is het tijd voor de volgende hit van deze vrolijke Gelderlander, getiteld ‘Dikke 10’.

Met ‘Dikke 10’ heeft Rutger weer een heerlijke meezinger te pakken. Tijdens zijn optredens op onder andere Paaspop en zijn uitverkochte show in De Vorstin bleek het nummer al een groot succes, wat ook terug te zien is in de videoclip voor de nieuwe single. “Dit is echt een nummer wat bij mij past en bovendien een ontzettend leuk nummer om live te zingen. Je ziet het publiek meteen enthousiast meedoen en dat geeft mij echt energie.” Aldus Rutger.

De plaat is lekker vrolijk en uptempo, en u weet, daar houden we van!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF