PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 23-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 23-2022, uitzending 432 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Stef Ekkel – Wat heb ik nu toch weer gedaan

Hij scoorde vele hits, werd onderscheiden met vele prijzen, genomineerd voor een Edison en ontving gouden platen voor “De woonboot” en “Liever te dik in de kist”.

Muziek speelt al vele jaren een grote rol in het leven van Stef (Kampen). De zanger scoorde in zijn inmiddels ruim 22-jarige carrière al vele hits. Na de succesvolle singles “Op ’n terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” volgt “De woonboot”. Deze nationale feest-hit zette in 2006 Stef Ekkel voorgoed op de kaart als bekende Nederlander. Van grachtengordel tot bierpaleis, iedereen zingt de plaat mee!

Inmiddels is Stef Ekkel één van de meest gevraagde artiesten van Nederland. De live optredens van Stef zijn door zijn unieke liedjes en stemgeluid een echte belevenis en overal waar hij heeft opgetreden wordt hij teruggevraagd. Bovendien heeft Stef in de loop der jaren al zoveel hits gehad dat hij met alleen zijn eigen repertoire een zaal helemaal uit zijn dak kan laten gaan. Iets wat vele artiesten niet kunnen zeggen!

Vorig jaar scoorde Stef Ekkel wederom een dikke hit met “Jammer dan”, deze vrolijke zomerse single krijgt nu in 2022 een zeer waardige opvolger namelijk “Wat heb ik nu toch weer gedaan”.

Deze week daarom dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl. De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF