PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 24-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 24-2022, uitzending 433 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Jordi Falcon – Liegen en bedriegen

De nieuwe single van Jordi Falcon heet ‘Liegen en bedriegen’ en is afkomstig van zijn meest recente album ‘Verlangen’. ‘Liegen en bedriegen’ bleek al meteen een van de favoriete album tracks, en daarom is er nu gekozen om deze als single te releasen. Net zoals Jordi’s grootste hit ‘Weerstaan’ is ook ‘Liegen en bedriegen’ geschreven door Alie Bakker en geproduceerd door Sonic Solutions. Filmcreatie zorgde voor een mooie videoclip en hiermee is Jordi Falcon er weer klaar voor om de play- en hit-lijsten te bestormen.

Een goed begin natuurlijk, daarom dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl. De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF