Tip van Theet week 24-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Frank Verkooyen – Zomerlach’.

Frank Verkooyen (Breda – 54 jr.) kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn beide ouders waren erg actief in de muziek. Vader Ad Verkooyen schreef veel muziek en was net als moeder Riki Verkooyen o.a. bekend van ‘Het Kermis Duo’ en ‘Duo Onbekend’. Al op zeer jeugdige leeftijd deed Frank ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

Inmiddels heeft hij een eigen Nederlandstalig repertoire opgebouwd en vele singles uitgebracht. Hits als ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘’Dans de hele nacht met mij’ en ‘De waarheid’ galmen vrijwel dagelijks uit de speakers in de vaderlandse kroegen.

Frank ontwikkelde hij zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent en is hij reeds ruim 20 jaar eigenaar van zijn eigen muziekstudio ‘The Boom! Music Studio’ in De Meern, een van de betere opnamestudio’s van Nederland. Frank bestempeld zijn nieuwe single zelf als een soort 2.0 versie van ‘Kom wie wil er met mij dansen’. Deze plaat bracht hij een kleine 15 jaar geleden uit. Frank hoopt het succes dat hij hiermee had te overtreffen. Gezien zijn populariteit, die met name de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen, kan dat zo maar gebeuren. De tekst is geschreven door Peter de Wijn en Pascal de Vormer. Frank is zelf verantwoordelijk voor de super zomerse sound die bol staat van heel veel Griekse invloeden. Muziekkunstenaar Marcel Fisser heeft op sublieme wijze de bouzouki – en gitaarpartijen live ingespeeld. Voor de vrolijke klanken van de accordeon werd Daniël Metz ingehuurd.

Het resultaat; wederom een pracht van een Tip van Theet met hit garantie!

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF