Guus Meeuwis brengt ‘Neem Het Leven Met Twee Vingers Schuim’

Ter ere van zijn traditionele concertreeks Groots Met Een Zachte G heeft Guus Meeuwis een nieuwe single uitgebracht. De Brabander viert dat met de bourgondisch getinte titel Neem Het Leven Met Twee Vingers Schuim. Het nummer is gebaseerd op zijn thuisdorp Lieshout. ‘Tijdens de afgelopen jaren was er overal zoveel spanning. Ik wilde daarom op zijn Lieses zeggen dat mensen zich een beetje moeten ontspannen: neem het leven met twee vingers schuim.’

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF