Tip van Theet week 25-2022

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Davey  – Jij bent mijn leven’.

Davey (Almere – 21 jaar) De uit Almere afkomstige zanger Davey (Busman) is naast drummer ook een verdienstelijk zanger en heeft inmiddels al enkele singles uitgebracht (‘Ook al wordt het later’ en ‘Want jij’) maar is met zijn nieuwe single ‘Jij bent mijn leven’ een geheel nieuwe weg ingeslagen.

Zijn nieuwe single is een cover van een van de grote hits van Thomas Berge (‘Jij bent mijn leven’) uit 2008 en deze werd nu gerestyled door Roy Otters van ANRO Productions en daar ook opgenomen. Op de single hoor je ook de klanken van saxofonist Piere Romenburg en koorwerk van Wiesje Westerlaken.

Het eindproduct is een fris zomers nummer met de sound van 2022 Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

Delen :

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF