PIRKE’S FAVORIETSCHIJF WEEK 25-2022

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 25-2022, uitzending 434 voor dj Pirke op Radio-Twilight.nl)

Johan Veugelers – Koffie koffie hier

Johan Veugelers is een ambiancemaker van formaat, dus pakt hij deze zomer uit met een dijk van een meezinger. Na Rita Corita haar ‘Koffie’ en de 35 jaar geleden verschenen hitsingle ‘Eén Kopje Koffie’ van VOF De Kunst, lanceert Johan Veugelers met ‘Koffie koffie hier’ zijn eigen nieuwe frisse koffiesong. “De beat is aanstekelijk en doet misschien denken aan de Roemeense wereldhit ‘Dragostea Din Tei’, maar onze koffiesong is voor alle duidelijkheid een 100 % origineel liedje, met een aanstekelijk TikTok-dansje dat je terugvindt in de videoclip.”, vertelt Johan over zijn nieuwe single

Ik ben heel blij met ‘Koffie Koffie Hier’. Ik vind het zelf een geweldig veelzijdige single. Niet alleen op een feestje, maar ook gezellig thuis of op de radio verdient dit liedje een plekje in de play- en streamlijsten”, sluit Johan Veugelers af.

En daar zijn wij het helemaal mee eens! Daarom dus de nieuwe Favorietschijf van de week op www.radio-twilight.nl. De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Delen :

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recente berichten

Redactie

Heeft u een vraag? Of wilt u iets aanmelden bij onze redactie? Stuur dan nu snel een bericht naar onderstaand e-mailadres. 

WILT U OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN HET ALLERLAATSTE NIEUWS? MELD U DAN NU AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF