Shownieuws

De Oosterhoutse zanger John Paul Chacon scoort een dikke zomerhit met de Spaanstalige versie van de hitsingle ‘Leef’.

today30 juli 2022 85

Achtergrond
share close

‘VIVE!’

John Paul Chacon werd geboren in San Jose te Costa Rica. Tegenwoordig woont deze zanger in Oosterhout en het ziet er naar uit dat hij een dikke zomerhit gaat scoren met zijn nieuwe single. Zijn nieuwe nummer ‘VIVE!’ is de Spaanse versie van de hitsingle ‘Leef!’ van André Hazes Jr. Dit heeft alles te maken met de Zuid-Amerikaanse roots van John Paul Chacon. Een nummer wat gaat over het leven en het leven vieren met elkaar. Geniet van de zomerse klanken, en vergeet niet om te leven!

John Paul Chacon

JP, zoals hij vaak genoemd wordt wist al vroeg dat hij professioneel zanger wilde worden en startte zijn carrière op zijn 16e. Al snel volgden vele optredens door het gehele land. JP: “Tijdens mijn optredens zing ik graag in verschillende talen; Nederlands, Spaans en Engels. Maar toch wil ik mij echter het liefst presenteren als Engelstalige zanger maar de Spaanstalige markt is een serieuze optie. Ook in de toekomst gaan we nog veel muziek maken waarvan wij u als luisteraar graag laten genieten!”, aldus JP. Het nummer is te beluisteren op alle platforms zoals Spotify en Deezer en de clip is te zien via Youtube.

Bron: oosterhout.nieuws

Written by: Radio-Twilight Redactie

Rate it

Vorig bericht

Village twilight

Nieuws

Zomer(stop)

Het is weer zomer en is het ook weer bloedje en bloedje heet! Hierdoor kan het voorkomen dat geplande uitzendingen komen te vervallen. Niet al onze studio's zijn voorzien van airconditioning, waardoor we vanwege de warmte soms zullen besluiten een live- uitzending te annuleren.Natuurlijk zal onze NonStop u dan voorzien van de allermooiste muziek!

today29 juli 2022 67 1 9

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LUISTER MEE VIA ONZE KANALEN

0%