Shownieuws

MY GIPSY LADY is de nieuwe single van Hugo Peeters

today12 augustus 2022

Achtergrond
share close

Met My Gipsy Lady presenteert de uit Gendt afkomstige zanger Hugo Peeters zijn allernieuwste wapenfeit. Hugo timmert al jaren aan de weg en geeft op diverse manieren uiting van zijn creativiteit. Hij maakte jarenlang onderdeel uit van het cabaret Trio Expantie en liet hierbij menig zaal bulderen van ’t lachen. Ook maakte hij furore als solozanger en is inmiddels een bekende naam in zingend Nederland. Met optredens in binnen en buitenland is hij al jaren succesvol actief als zanger. Hij heeft met 12 singles en 3 albums, inmiddels een goedgevulde platenkoffer.

Niet alleen als zanger, maar ook als tekstschrijver is hij zeer actief. Zo schreef liedjes voor o.a. Johan Vlemmix en Imca Marina. A3aan Drost, Colinda, Joost de Vries, Theo Mezz, Ruud Eikemans, e.v.a. Ook voor de uitreiking van de Gendtse vlag in 2008 schreef hij in Gendts Dialect het nummer, ‘Hier ien ons mooie durpke Gendt’. Dit was zelfs een seizoen lang te horen bij de spelersopkomst van het eerste elftal van De Bataven. Met Liedjes als ‘Geen Bloemen Voor Jou’, ‘Echte Vrienden’, ‘De Jongen Met De Mondharmonica’ e.v.a. is hij regelmatig te horen op diverse radiozenders in Nederland, België, Spanje en de Nederlandse Antillen. Niet alleen te horen, maar ook te zien is hij regelmatig op diverse clipzenders.

Met een behoorlijke dosis humor en een gulle lach, zul je deze sympathieke Gendtse zanger dan ook niet snel meer vergeten en met de nieuwe single ‘My Gipsy Lady’ lanceert Hugo een vrolijke, catchy en zomerse meezinger die door menigeen meteen meegezongen zal worden. De opname en productie lag in vakkundige handen van Royal Music Productions en Hugo mag trots zijn op het resultaat.

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Internet dating sites For Hitched People

There are many reasons why wedded people ought to look for a partner. They may own children to compliment, or they might just want to meet people to share their very own life with. Regardless of their very own reasons, there are a variety of dating sites for hitched visitors to choose from. Each site contains different demographics and pricing products. A lot of sites are dedicated to married dating, just like Illicit Meets, which is a seeing site meant […]

today12 augustus 2022 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LUISTER MEE VIA ONZE KANALEN

0%