Nieuws

Nieuw in ons team; DJ Outje

today29 augustus 2022 37 6

Achtergrond
share close

Vanaf Maandag 29 augustus 2022 voegen wij weer een nieuwe collega toe aan ons team. DJ Outje zal vanaf deze week elke Maandagavond zijn programma draaien vanaf 19:30 tot 23:00 uur.


Wie is DJ Outje?
 
Ik ben Jan, 67 jaar, oftewel DJ Outje. Ik ben woonachtig in Lobith (Gelderland), maar dat zullen jullie nog weleens voorbij horen komen. Ik ben getrouwd met Anita en heb 2 dochters & 2 kleindochters.

Na jaren gewerkt te hebben bij een Energiebedrijf, ben ik nu met pensioen, daardoor kan ik nu nog meer tijd besteden aan mijn grootste hobby; muziek. Ik ben altijd bezig geweest met muziek maar naast mijn andere hobby’s & bezigheden blijft muziek toch mijn belangrijkste hobby.

Inmiddels ben ik al 15 jaar actief als DJ Outje op het internet. Mijn muziek smaak is erg breed, Nederlandstalig, Duitstalig & Country Muziek, dus jullie zullen tijdens mijn live programma van alles voorbij horen komen

Vanaf 29 augustus a.s ben ik op de Maandagavond te beluisteren bij Radio-Twilight.nl, waar ik me zeer op verheugd heb. Ik hoop dat je meeluistert en een verzoekje bij me aanvraagt. Dat lijkt me erg leuk!

Groetjes Jan (DJ Outje)

Written by: Robert Vermeulen

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

DJ Henri KICKEN in the mixx bij Radio-Twilight

Elke zaterdagavond van 22:00 tot 23:00 draait DJ KICKEN de mooiste 90's forever in the mixx! Geen verzoekplaten programma, maar zeker een programma om de radio nog eens goed hard te zetten en te genieten! Jouw zaterdagavond krijgt opnieuw kleur bij Radio-Twilight. WIE IS HENRI KICKENMede door vader Kicken werd Henri Kicken al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als zogenaamde dj. Op […]

today26 augustus 2022 23 4


Similar posts

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LUISTER MEE VIA ONZE KANALEN

0%