Shownieuws

Peter La Haye blijft met nieuwe single BLIJF BIJ ME VANNACHT zijn muzikale pad volgen

today9 augustus 2022 20

Achtergrond
share close

Blijf bij me vannacht is de nieuwe single van Peter la Haye. Het is de opvolger van Ware Liefde. Peter blijft met dit nummer zijn muzikale pad volgen. En heeft er bewust voor gekozen om de accenten te combineren van disco, salsa en moombahton. Dit maakt een eigentijds nummer met dat bekende La Haye sausje.

Maar ook gekeken naar wat op de bühne live goed werkt. Dit alles gecombineerd met elektronische drums en moderne effecten en een geheel live ingespeeld arrangement resulteert tot een lekker ritmische song met veel percussie. Waarbij in deze feel good song stil zitten geen optie meer is.

Written by: Radio-Twilight Redactie

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

Zangeres en actrice Olivia Newton-John (73) overleden

Zangeres en actrice Olivia Newton-John is op 73-jarige leeftijd overleden. Dat is via haar officiële Instagrampagina bekendgemaakt. Newton-John, onder meer bekend van de musicalfilm Grease, leed al langere tijd aan borstkanker. Ze overleed vanmorgen (lokale tijd) in haar woning in Californië in het bijzijn van haar familie en vrienden. Newton-John werd geboren in de Britse stad Cambridge en verhuisde op jonge leeftijd naar Australië. Begin jaren 70 scoorde ze als zangeres […]

today8 augustus 2022 30

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LUISTER MEE VIA ONZE KANALEN

0%