Pirke's Favorietschijf

Pirke’s Favorietschijf vd week, 35-2022

today14 september 2022 2

Achtergrond
share close

Nieuwe Favorietschijf van de week (week 35-2022, uitzending 442 voor dj Pirke).

Robert Pater – Gina

Met ‘Gina’ levert de populaire zanger Robert Pater een nieuwe kraker van jewelste af, en dendert de hit-trein op volle toeren voort!

Met hits als ‘Eenzaam en alleen’, ‘Doe met me wat je wilt’, ‘Heel mijn hart’ en vele anderen, kan niemand meer om Robert Pater heen.

Voor de nieuwe singel ‘Gina’ dook Robert wederom de studio in met Harald Queens en wordt er nieuw leven geblazen in de oude hit van Tony Bass die met dit door Jack de Nijs (Jack Jersey) geschreven liedje in 1969 een grote hit wist te scoren. Naar verwachting zal dit ook in 2022 lukken met de nieuwe uitvoering van Robert Pater.

Aan ons zal het in iedersgeval niet liggen…. het is weer een lekker uptempo nummer en nu dus de Nieuwe Favorietschijf vd week hier op www.radio-twilight.nl

De show ‘Het weekend barst los’ start iedere vrijdag om 20.00 uur en gaat door tot minimaal 23.00 uur.

Dj Pirke live met muziek van gisteren, vandaag en morgen!

Radio Twilight, het hit-kanon van het internet!

Written by: Peter Jakobs

Rate it

Vorig bericht

Nieuws

Nieuw in ons team; DJ Outje

Vanaf Maandag 29 augustus 2022 voegen wij weer een nieuwe collega toe aan ons team. DJ Outje zal vanaf deze week elke Maandagavond zijn programma draaien vanaf 19:30 tot 23:00 uur. Wie is DJ Outje? Ik ben Jan, 67 jaar, oftewel DJ Outje. Ik ben woonachtig in Lobith (Gelderland), maar dat zullen jullie nog weleens voorbij horen komen. Ik ben getrouwd met Anita en heb 2 dochters & 2 kleindochters. Na […]

today29 augustus 2022 37 6 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


LUISTER MEE VIA ONZE KANALEN

0%