Tip van Theet

Tip van Theet week 31-2022

today1 augustus 2022 41

Achtergrond
share close

Deze week de nieuwe Tip van Theet; ‘Franz Joostink – Blijf jij vannacht bij mij’.

Franz Joostink (Arnhem – 41 jr.) De in 1981 geboren Arnhemse volkszanger had het zingen al vroeg in de genen zitten. Al vroeg stond Franz Joostink wekelijks op de bühne en brengt hij regelmatig nieuwe muziek uit onder het label van Het Hollands Geluid. Zijn unieke stemgeluid zorgt er dan ook voor dat elk feest, groot of klein een regelrechte feesthit wordt. Stilstaan is verboden!


Franz weet elke keer zijn fans te verrassen met producties die van A tot Z kloppen en dat geldt natuurlijk ook voor zijn nieuwe zomersingle ‘Blijf jij vannacht bij mij’, inmiddels de 8e single van Franz Joostink.

Hij liep al heel lang met het idee in z’n hoofd rond om met het lied ‘I just want to dance with you’ (origineel van George Strait maar ook uitgebracht door o.a. Roland Konings & Thats It) iets te doen. Deze laatste werd in zijn ouderlijk huis grijs gedraaid.

‘Natuurlijk speelt de accordeon weer een hoofdrol in het geheel. Dat instrument zorgt voor vrolijke klanken die je meteen in de juiste stemming brengt. De credits voor het arrangement en de tekst gaan volledig naar Frank Verkooyen van The Boom! Music studio. Hij weet ondertussen wel welke sound ik het liefste vertolk op het podium’, aldus Franz.

Deze week dus verkozen tot de nieuwe Tip van Theet en a.s. donderdag * vanaf 20.00 uur op www.radio-twilight.nl

* Bij te hoge studiotemperaturen schuiven wij hem een weekje door!

Written by: DJ Theet

Rate it

Vorig bericht

Shownieuws

De Oosterhoutse zanger John Paul Chacon scoort een dikke zomerhit met de Spaanstalige versie van de hitsingle ‘Leef’.

‘VIVE!’ John Paul Chacon werd geboren in San Jose te Costa Rica. Tegenwoordig woont deze zanger in Oosterhout en het ziet er naar uit dat hij een dikke zomerhit gaat scoren met zijn nieuwe single. Zijn nieuwe nummer ‘VIVE!’ is de Spaanse versie van de hitsingle ‘Leef!’ van André Hazes Jr. Dit heeft alles te maken met de Zuid-Amerikaanse roots van John Paul Chacon. Een nummer wat gaat over het […]

today30 juli 2022 85 2


LUISTER MEE VIA ONZE KANALEN

0%